Om Os

NES TECH

NES TECH er et softwareudviklingsselskab, hvis ultimative mål er at udvikle enkle og effektive generiske standardprodukter til effektiv håndtering af komplekse forretningsprocesser og problemstillinger. Vores tilgang til udvikling er, at det sker i projekter sammen med vores kunder, hvor der efter kundens prioriteter udvikles generiske funktioner i produktet, så disse kan anvendes på tværs af alle kunder.

NES TECH er lykkedes med at anvende denne fremgangsmåde til udvikling af en standard kerneløsning, Polaris, til Liv og Pension. I praksis er Polaris det produkt, der definerer virksomheden i dag og derfor er Polaris også omdrejningspunktet for strategien og udviklingen af NES TECH på både kort og mellemlang sigt. På langt sigt er målet at benytte samme bæredygtige opskrift til udvikling af produkter indenfor andre forretningsområder og markeder også.

Alfred Joensen

Alfred Joensen

CEO

Alfred Joensen stiftede NES TECH i 2007 og er administrerende direktør i NES TECH. Han har 20+ års erfaring med IT-projekter i den finansielle branche. Alfred er uddannet som civilingeniør og PhD på Institut for Matematisk Modellering på DTU.

Thomas Glinski

Thomas Glinski

CTO

Thomas Glinski tiltrådte som teknisk direktør i NES TECH i 2016. Thomas er uddannet civilingeniør på Institut for Matematisk Modellering på DTU og har opbygget teknisk kompetence samt projektledelseserfaring fra en fortid i IBM Danmark.