Kunder og samarbejdspartnere

Skandia

Skandia Danmark indgik i 2016 aftale med NES TECH vedrørende implementering af nyt kernesystem til deres markedsrentebestand. Det nye kernesystem, Polaris, blev sat i drift i januar 2018, hvor den samlede kundebestand fra det gamle kernesystem blev migreret ind i Polaris. Læs mere om projektet her.

Saxo Bank

For at kunne tilbyde sine partneres kunder adgang til investering af pensionsmidler på Saxo Banks investeringsplatform, indgik Saxo Bank i 2018 aftale med NES TECH om implementering af Polaris som kernesystem til pensionsadministration. Polaris blev sat i drift hos Saxo Bank i starten af 2019.

LÍV

LÍV, som er Færøernes største pensionsselskab, valgte i 2018 at skifte deres eksisterende kernesystem. Efter nærmere/længere overvejelser faldt valget på NES TECH og kernesystemet Polaris. Projektet blev afsluttet til tiden med produktionssætning af Polaris i januar 2021.

AkademikerPension

AkademikerPension (tidligere MP Pension) indgik i 2020 aftale med NES TECH om projekt til implementering af Polaris som nyt kernesystem som erstatning for deres eksisterende UniNet kerneløsning fra Edlund. Planlagt dato for idriftsættelse af Polaris er januar 2022. Læs mere om projektet her.

NNIT

NNIT er en af Danmarks førende leverandører af it-services. NNIT udvikler, implementerer, drifter og rådgiver om it-løsninger til regulerede brancher i mere end 12 lande verden over. Den finansielle industri herunder pensionsområdet er et af deres væsentligste fokussegmenter og de komplementerer Polaris løsningen med deres skræddersyede it-services. Læs mere om samarbejdet her.