Blev en del af NES TECH

Vi er altid på udkig efter dygtige og passionerede specialister

Vi er stolte af vores faglighed

NES TECH består af knap 30 medarbejdere, som er nøje udvalgt efter den allerhøjeste faglighed og samarbejdsevner. Vores typiske medarbejder har en længerevarende teknisk universitetsuddannelse på kandidat eller Ph.d.- niveau og har lang erfaring.

Vi slår sjældent nye stillinger op, men modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra passionerede og stærke talenter inden for systemudvikling og test.

Send os din uopfordrede ansøgning i dag på kontakt@nestech.dk.

NES TECH består af knap 30 medarbejdere som er nøje udvalgt efter den allerhøjeste faglighed og samarbejdsevner. Vores typiske medarbejder har en længerevarende teknisk universitetsuddannelse på kandidat eller PhD niveau og erfaringen er lang.

Vi slår sjældent nye stillinger op, men modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra passionerede og stærke talenter indenfor systemudvikling og test.

Send os din uopfordrede ansøgning i dag på kontakt@nestech.dk

Den bedste arbejdsplads

Vores ambition er at skabe den bedste arbejdsplads for specialister inden for udvikling af software til Liv og Pensionsselskaber. Vi har et sjovt og uformelt miljø, men er altid professionelle og med respekt for hinanden og vores samarbejdspartnere.

Vi spiller bl.a. bordfodbold med stor passion, og vi holder mange sociale arrangementer og aktiviteter.

Den stærke kultur giver ekstra energi, når der skal leveres til vores kunder.

Vores ambition er at skabe den bedste arbejdsplads for specialister inden for udvikling af software til Liv og Pensionsselskaber. Vi har et sjovt og uformelt miljø, men er altid professionelle og med respekt overfor hinanden og vores samarbejdspartnere.

Vi spiller bl.a. bordfordbold med stor passion og vi holder mange sociale arrangementer og aktiviteter.

Den stærke kultur giver ekstra energi når der skal leveres til vores kunder.