Vores kunder

En stor del af succesen med Polaris installationerne hos vores kunder skyldes vores unikke og meget tætte samarbejde med kunderne.

Effektiv fremtidssikring

Vi er stolte af vores kunder både i Danmark, Færøerne og Holland. Nedenfor er en række kundeeksempler, og fælles for dem alle er, at de kører på samme kodebase og endnu mere interessant – ingen af dem behøver at skulle skifte igen, da Polaris følger med udviklingen og løbende bliver opgraderet for alle vores kunder.

image/svg+xml Layer 1

”Vi ser et skifte mod ny teknologi i disse år, og mange Liv og Pensionsselskaber er midt i beslutningsprocessen om valg af nyt kernesystem”

Gabler

NES TECH indgik 2023 aftale med Gabler, der er en førende norsk leverandør af pensions- og forsikringsløsninger samt kapitalforvaltning. I tæt samarbejde skal de to partnere tilbyde en IT-løsning, som vil fremtidssikre medlems- og pensionsadministration for Gablers kunder, der blandt andet omfatter 61 af de største pensionsselskaber i Norge.

Lægernes Pension

Lægernes Pension indgik i 2021 aftale med NES TECH om projekt til implementering af Polaris som nyt kernesystem som erstatning for deres eksisterende UniNet kerneløsning fra Edlund. Planlagt dato for idriftsættelse af Polaris er januar 2023.

AkademikerPension

AkademikerPension (tidligere MP Pension) indgik i 2020 aftale med NES TECH om projekt til implementering af Polaris som nyt kernesystem som erstatning for deres eksisterende UniNet kerneløsning fra Edlund. Polaris gik live hos AkademikerPension i starten af 2022. Læs mere om projektet her.

LÍV

LÍV, som er Færøernes største pensionsselskab, valgte i 2018 at skifte deres eksisterende kernesystem. Efter nærmere/længere overvejelser faldt valget på NES TECH og kernesystemet Polaris. Projektet blev afsluttet til tiden med produktionssætning af Polaris i januar 2021.

Saxo Bank

For at kunne tilbyde sine partneres kunder adgang til investering af pensionsmidler på Saxo Banks investeringsplatform, indgik Saxo Bank i 2018 aftale med NES TECH om implementering af Polaris som kernesystem til pensionsadministration. Polaris blev sat i drift hos Saxo Bank i starten af 2019.

Skandia

Skandia Danmark indgik i 2016 aftale med NES TECH vedrørende implementering af nyt kernesystem til deres markedsrentebestand. Det nye kernesystem, Polaris, blev sat i drift i januar 2018, hvor den samlede kundebestand fra det gamle kernesystem blev migreret ind i Polaris. Læs mere om projektet her.